Зовем се Слађана Несторовић Ристић. Рођена сам 29. 10. 1966. године у Крушевцу где живим и данас. Имам високу стручну спрему и звање професора разредне наставе.
У Крушевачком позоришту сам запослена од 24. августа 1990. године. Током своје каријере остварила сам велики број улога у вечерњим представама свих жанрова. Сарађивала сам и стицала искуство кроз рад са многим редитељима као што су Милан Караџић, Кокан Младеновић, Љубослав Мајера, Небојша Брадић, Даријан Михајловић, Воја Солдатовић...
Крушевачко позориште има дугу и плодну традицију постављања на сцену дечјих представа како играних тако и луткарских и ја сам у том репертоару остварила низ интересантних и захтевних улога сарађујући са Браниславом Недићем, Мишком Динуловићем , а луткарски занат сам учила од редитеља као што су Зоран Лозанчић и Мима и Бане Јанковић.
Дугогодишња каријера овенчана је наградама на многобројним фестивалима како у земљи тако и у иностранству.
Кроз мноштво манифестација везаних за институције у средини у којој живим или за важне датуме, остварила сам се и као рецитатор и водитељ програма и свечаних академија.
Осим рада у матичној кући своје глумачко умеће показала сам и улогама у телевизијским серијама као што су Село гори, а баба се чешља, Ургентни центар, Попадија, играла сам и у пилот серији Егзит у режији Марка Живића. Интерпретирала сам улоге и у различитим студентским филмовима и представама.

Слађана Несторовић Ристић
Алексе Шантића 11/13
Крушевац
Тел. 064 20 60 507
E-маил:sladjananestor@gmail.com