ВЕСТИ

November 18, 2023

“Храбра кројачица” апсолутни победник у Врању!

Синоћ је у Врању завршен 16. Фестивал представа за децу и младе "Мали Јоаким". Представа Крушевачког позоришта "Храбра кројачица" добила је 6 награда и то: Гранд при Мали Јоаким за најбољу представу у целини према одлуци стручног жирија, награду за најбољу режију - Марко Торлаковић, најбоља сценографија - Ирина Сомборац, Марко Торлаковић је награђен за најбољу ауторску музику, млади глумачки ансамбл Крушевачког позоришта добио је специјалну награду за колективну игру и "Храбра кројачица" је најбоља представа Фестивала према оцени публике.
November 16, 2023

“Храбра кројачица” на “Малом Јоакиму”

Представа Крушевачког позоришта „Храбра кројачица“, у режији Марка Торлаковића, одушевила је публику током два играња јуче у Врању, у оквиру 16. Фестивала представа за децу и младе „Мали Јоаким“. Фестивал се завршава сутра, када ће бити проглашење најбољих и додела награда.
November 13, 2023

“За сада је све ОК” на турнеји

Представа Крушевачког позоришта, „За сада је све ОК“ у режији Снежане Тришић, за викенд је била на мини турнеји нa Златибору и Никшићу, где је одиграна у част награђених на 19. Међународном фестивалу глумца.
November 9, 2023

Храбра кројачица на РТС-у

О представи Храбра кројачица и њеном учешћу на Фестивалу Мали Јоаким, говорено је у јутарњем програму РТС-а. Ево прилога.
November 2, 2023

СЕМАФОРКО

И ове године Крушевачко позориште, у сарадњи са Комитетом безбедности саобраћаја Града Крушевца, за ђаке прваке изводи едукативну представу „Семафорко“, према тексту Спасоја Ж. Миловановића и Бранислава Недића, у режији Бранислава Недића.
October 27, 2023

ПРОЗОРИ СЕЋАЊА – 14.10.2023.

Поводом 14. октобра, Дана ослобођења Града Крушевца у I и II Светском рату, откривени су нови “Прозори сећања“ на фасади Крушевачког позоришта – Момиру Брадићу, Милији Вуковићу и Марку Живићу.